Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

4ο Διεθνές Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο DEREE - The American College of Greece




Κεντρικός ομιλητής ο CB Battacharaya, Καθηγητής της ΄Εδρας Βιώσιμης Ανάπτυξης Pietro Ferrero
του European School of Management and Technology στο Βερολίνο

To School of Liberal Arts & Sciences του DEREE - The American College of Greece έχει την τιμή να φιλοξενεί φέτος το 4ο Διεθνές Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Δεοντολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης (4th International Conference on Social Responsibility, Ethics and Sustainable Business) που διοργανώνει το ICSR (www.csrconferences.org), στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

Το διεθνές συνέδριο φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ τα προηγούμενα έτη πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, στη Ρουμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκοπός του είναι...
να φέρει κοντά ερευνητές, πανεπιστημιακούς και επαγγελματίες του τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και πρακτικές στον χώρο. 

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου είναι ο διεθνούς φήμης καθηγητής πανεπιστημίου CB Battacharaya, με μακρά πορεία και εμπειρία σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ο Δρ. Battacharaya έχει ασχοληθεί εκτενώς με καινοτόμες στρατηγικές που ωφελούν τόσο την επιχειρηματικότητα, όσο και την κοινωνία. Ειδικότερα, έχει μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν «μη ποσοτικά» χαρακτηριστικά, όπως η εταιρική ταυτότητα, η φήμη και το brand community, ώστε να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν επιστημονικά άρθρα από πανεπιστημιακούς και θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις που θα εστιάσουν στη σχέση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με διαφορετικούς τομείς της επιχειρηματικότητας: τη βιώσιμη ανάπτυξη, την επιχειρηματική δεοντολογία, τα social media και τις εκστρατείες επικοινωνίας, την εκπαίδευση, την εταιρική διακυβέρνηση, το marketing Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, την ανάπτυξη ψηφιακών μέσων, τη διαχείριση κρίσεων κ.ά.
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο δηλώστε συμμετοχή, έως 7 Οκτωβρίου στο: http://bit.ly/ICSR2015_Registration.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Events του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στο events@acg.edu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.