Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανάπλασης του Γηπέδου Παπάγου στην Οδό Κύπρου


Της Λέττας Καλαμαρά
   Με σύννομο και σωστό τρόπο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του γηπέδου ποδοσφαίρου της κοινότητας Παπάγου επί της οδού Κύπρου. Αυτό διατύπωσαν ευθαρσώς οι επικεφαλής της διοικητικής αρχής του δήμου Παπάγου Χολαργού στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Τεχνικού Προγράμματος 2016 που αφορά το Δήμο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, «το ξερό γήπεδο της οδού Κύπρου θα αποκτήσει σύγχρονη μορφή όπως ήταν και η υπόσχεση της νέας δημοτικής αρχής».
  Το σχέδιο ανάπλασης του γηπέδου περιλαμβάνει αναδιαμόρφωση του εσωτερικού αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Όπως επισημαίνει στο PapagosDay η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Ποιότητας Ζωής κ. Τζίνα Αρβανίτη-Φραγκή «για να γίνουν οι απαιτούμενες  εργασίες συντήρησης, αναμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του γηπέδου της οδού Κύπρου του Παπάγου, θα πρέπει να νομιμοποιηθεί η συγκεκριμένη χρήση του γηπέδου, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 168  καθώς και οι παραπλήσιες αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ο.Τ. 169.   Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αποτυπώσεις στα Ο.Τ. 168 και 169 οι οποίες ολοκληρώνονται. 
   Μετά την  ολοκλήρωση των αποτυπώσεων  θα συνταχθούν οι σχετικές τεχνικές εκθέσεις από την Τ.Υ. στις οποίες θα περιγράφονται οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις και οι προτεινόμενες εργασίες διαμορφώσεων ώστε να γίνουν οι απαραίτητες νομιμοποιήσεις (Ν. 4178/2013, 4280/2014, και Ν.4014/2011).
   Μετά από όλη αυτήν την διαδικασία, θα συνταχθούν οι μελέτες για την υλοποίηση του έργου της συνολικής αναβάθμισης της περιοχής, που θα περιλαμβάνει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο.
   Ο χρονικός ορίζοντας των ως άνω απαιτούμενων ενεργειών είναι το 2016. Έτσι θα γίνει δυνατή η νόμιμη λειτουργία των αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων στην συγκεκριμένη περιοχή απαλλαγμένη από κάθε είδους  παράτυπη ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.