Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν μαθήματα σκακιού στον δήμο Παπάγου

Η Έναρξη Εγγραφών στα δωρεάν μαθήματα σκακιού και ελαφράς προπόνησης ξεκίνησε από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, και κάθε μέρα από τις 18.00 έως 21.30.

Μέχρι να οριστικοποιηθεί το Πρόγραμμα, δηλαδή μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, μαθήματα θα έχουμε κάθε Τετάρτη και Σάββατο σε ένα μεικτό τμήμα για όλα τα επίπεδα από 18.00 έως 21.30.  Οι μαθητές θα έρχονται και θα φεύγουν οποιαδήποτε ώρα μέσα στο παραπάνω ωράριο, ενώ παράλληλα θα γίνονται και εγγραφές.

Το μάθημα θα περιλαμβάνει:  παρτίδες, αναλύσεις παρτίδων, ασκήσεις, προκαταρκτικά μαθήματα σε νέους αρχαρίους, περιλήψεις διαφόρων αντικειμένων για τους ημιπροχωρημένους και προχωρημένους.

Όσοι εξαυτών που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου επιθυμούν, μπορούν -θα λέγαμε επιβάλλεται - να φέρουν παρτιδόφυλλα παρτίδων τους για ανάλυση.

Ενδέχεται να λειτουργήσουν και άλλα Τμήματα, εάν υπάρξει το αντίστοιχο ενδιαφέρον από μικρούς ή μεγάλους.

Τα μαθήματα αυτά...
θα είναι αφενός μεν αναγνωριστικά για να διαπιστωθεί το επίπεδο γνώσεων του κάθε παιδιού, αφετέρου δε μαθήματα προετοιμασίας και ομαλής εντάξεως των μαθητών στο Τμήμα τους, με την έννοια ότι το πρόγραμμα μαθημάτων κάθε τμήματος θα διαμορφωθεί με βάση το μέσο όρο των δυνατοτήτων και του επιπέδου των κατά περίπτωση παιδιών. Μετά από αυτή τη διαδικασία, και, συγκεκριμένα από την 1ηΟκτωβρίου και μετά, θα δημιουργηθούν και άλλα τμήματα, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής και το επίπεδο των παιδιών, όπως αυτό θα έχει εκτιμηθεί από τα προκαταρκτικά μαθήματα του Σεπτεμβρίου.

Θα ήταν ευχής έργο αν είχαμε όλες τις δηλώσεις συμμετοχής το δυνατόν συντομότερο, αν είναι δυνατόν από τώρα, στο e-mail: panioan@otenet.gr και αν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ξεκίναγαν την προπόνηση το δυνατόν συντομότερο, ακόμα και από τώρα, και να μην περιμένουν να έλθει ο Οκτώβριος.

Για πληροφορίες στον Πρόεδρο του Ομίλου, Ιωάννη Παναγάκο, τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797, καθώς και στην ηλεκτρονική διέύθυνση panioan@otenet.gr, καθώς και στην Ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.


 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ: ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-4, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 4

(στον ευρύτερο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και κοντά στο Δημοτικό Γυμναστήριο, στο ισόγειο κτήριο πλησίον του θερινού κινηματογράφου, ανάμεσα στα γήπεδα τένις και μπάσκετ – παραπλεύρως του στίβου)

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

 Για μαθητές (αρχάριους και μη) από έξι ετών και άνω
(ίσως να δημιουργηθούν και τμήματα για μικρότερες ηλικίες).

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ (2-30/9/2015) Εγγραφές και Ελαφρά Μαθήματα Προετοιμασίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (1/10/2015 - ΙΟΥΝΙΟ 2016): Κανονικά Μαθήματα

(Όλοι, όμως, είναι καλύτερα να έλθουν για προπόνηση από τώρα για να ενταχθούν ομαλά στο κατάλληλο Τμήμα).

ΤΜΗΜΑΤΑ

Το πόσα και ποια Τμήματα θα δημιουργηθούν θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής. Επιδίωξή μας είναι να δημιουργηθούν τα παρακάτω Τμήματα: 
1ο. ΝΗΠΙΑ – ΠΡΟΝΗΠΙΑ. 
2ο. ΝΗΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. 
3ο. ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. 
4ο. ΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ. 5ο.
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ. 
6ο. ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ. 
7ο. ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ. 
8ο. ΚΟΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.
9ο. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. 
10ο. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

 ΗΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 Μέχρι να οριστικοποιηθεί το Πρόγραμμα θα λειτουργήσουν τα εξής Τμήματα τα οποία θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και μετά την οριστικοποίηση, με ό,τι αλλαγές θα απαιτηθούν, για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες των μαθητών, με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής:

ΑΡΧΑΡΙΟΙ: ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: 18.00 – 19.30.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ - ΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ: ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: 19.00 – 21.30.
Όλα τα μαθήματα στον Όμιλο, πλην των επιλέκτων, είναι ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Ιωάννη Παναγάκου και των συνεργατών του, με μία συμβολική επιβάρυνση για καθαριότητα και αγωνιστικά έξοδα και παραδίδονται στο χώρο που μας διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννη Παναγάκο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες), καθώς και στην Ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (προτιμητέο) ή, εναλλακτικά, στους αρ. τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797 ή, επίσης, στην αίθουσα προπονήσεων κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.