Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

DEREE: Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας

Επισκέψου το DEREE τις ημερίδες γνωριμίας του Σεπτεμβρίου και ενημερώσου για τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα και για τις ευκαιρίες υποτροφιών που προσφέρει.

Η απόκτηση τις μεταπτυχιακού τίτλου δεν είναι πια επιλογή πολυτελείας, αλλά απαραίτητο εφόδιο, είτε ως επόμενο βήμα σπουδών, είτε ως βάση για αλλαγή καριέρας, είτε για λόγους αναβάθμισης γνώσεων. Πριν αποφασίσεις ποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για σένα, επισκέψου το DEREE σε μία από τις ημερίδες του Σεπτεμβρίου και ενημερώσου για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά του προγράμματα.

To DEREE-The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα τις Επικοινωνίας και τις Ψυχολογίας, που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές τις γνώσης.  Εξειδικευμένα προγράμματα, καθηγητές με πλήθος δημοσιεύσεων, συνεργασίες με την παγκόσμια αγορά και πρόσβαση σε πλήθος ευκαιριών: οι μεταπτυχιακές σπουδές στο DEREE σού προσφέρουν ακαδημαϊκή αξία και επαγγελματική γνώση μέσω τις ευέλικτου προγράμματος σπουδών κατάλληλο ακόμη και για εργαζόμενους.

Τι κάνει το DEREE ακόμη πιο κατάλληλη επιλογή;...
Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών του, που θα προσφέρει φέτος περισσότερα από 3 εκατ. Ευρώ σε οικονομική υποστήριξη των σπουδαστών. Επιπλέον, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ανταποκρινόμενο τις προκλήσεις τις εποχής, έχει θεσπίσει ειδική πολιτική οικονομικής ενίσχυσης σχετικά με την πρόσφατη επιβολή ΦΠΑ στην εκπαίδευση, με στόχο να στηρίξει τις σπουδαστές του. Δεν είναι τυχαίο ότι, για το προηγούμενο έτος, το 85% των αιτούντων οικονομική στήριξη για τις σπουδές του στο DEREE, έλαβε κάποιας μορφής ενίσχυση.

Στις 8 και 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές ημερίδες γνωριμίας στο DEREE, για την παρουσίαση των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων σε Επικοινωνία και Ψυχολογία.


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επικοινωνίας

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις στην Επικοινωνία, ενώ δίνει τις σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και πρακτική γνώση, μέσω τις πρόσφατης συνεργασίας του DEREE με την εταιρεία Weber Shandwick, ηγέτιδα παγκοσμίως στον τομέα τις Επικοινωνίας και των Δημόσιων Σχέσεων. 

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές τις αγοράς και τις ψηφιακής εξέλιξης τις σπουδές, με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τις αυριανούς επαγγελματίες τις σύγχρονης Επικοινωνίας.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Επικοινωνίας.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ψυχολογίας

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εφαρμοσμένης ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του DEREE γίνονται δεκτοί για πρακτική άσκηση σε πλήθος ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.
ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική κι εφαρμοσμένη γνώση σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους, με την ανάπτυξή τις και τη συμπεριφορά τις στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες τις Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα τις Εκπαίδευσης.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Ψυχολογίας.

Επισκέψου κι εσύ το DEREE σε μία από τις ημερίδες γνωριμίας του Σεπτεμβρίου για να μάθεις περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις το διδακτικό προσωπικό και για να εξερευνήσεις ευκαιρίες υποτροφιών.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.acg.edu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.