Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν η κορυφαία αισθητική της FRANKE συνάντησε το Ελληνικό φως

Τα τελευταία 100 χρόνια πρωτοπορίας της FRANKE οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην αστείρευτη πηγή έμπνευσης που την καθορίζει. Παραμένοντας αφοσιωμένη στην υπόσχεση που έχει δώσει στους πελάτες της για τεχνολογική υπεροχή και κορυφαία αισθητική, η FRANKE επέλεξε το σαγηνευτικό θεατρικό σκηνικό της Ελλάδος για να αναδείξει τα προϊόντα της και ιδιαίτερα τη νέα προϊοντική κατηγορία «επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου» (Franke worktops & surfaces) που αναπτύσσει στην παγκόσμια αγορά έχοντας ως επιχειρησιακό της κέντρο, την Ελλάδα.  


Σε πάνω από ένα εκατομμύρια σπίτια, σε κάθε γωνιά του κόσμου, η FRANKE ταξιδεύει το απαράμιλλο κάλλος της χώρας μας, την δύναμη που κρύβει η Αθήνα, την ενέργεια της Σαντορίνης, το μοναδικό φως και τα χρώματα του Αιγαίου. Στο Ελληνικό αρχιπέλαγος, η αισθητική της FRANKE παντρεύεται με την ομορφιά του τόπου μας , και το αποτέλεσμα αποτελεί πρόσκληση για να ανακαλύψει κάποιος την Ελλάδα μας.
 
Η FRANKE...
σε όλον τον κόσμο ορίζει τα πρότυπα της ποιότητας, της καινοτομίας και του design. Η Ελλάδα παρέχει την έμπνευση που θωρακίζει τα πρότυπα αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.