Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μετακίνηση του Φωτεινού Σηματοδότη Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου

Στη διασταύρωση των οδών Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου στου Παπάγου, υπάρχει φωτεινός σηματοδότης κομβικής σημασίας. Ο σηματοδότης αυτός διακόπτει την κυκλοφορία της κεντρικής οδού Αναστάσεως και της 25ης Μαρτίου, που απέναντι η συνέχειά της, είναι η οδός Στρατάρχου Παπάγου.

Κατεβαίνοντας την οδό Αναστάσεως με φορά προς τη λεωφόρο Μεσογείων και πριν φθάσουμε στην οδό 25ης Μαρτίου συναντάμε δεξιά την μικρότερης κυκλοφορίας οδό Κοκκόλα, που είναι μιας κατευθύνσεως και δέχεται οχήματα από Αναστάσεως και Στρατάρχου Παπάγου.

Το πρόβλημα είναι... σχετικό με την κίνηση οχημάτων από την οδό Στρατάρχου Παπάγου προς Κοκκόλα, όπου για να περάσει απέναντι, το γεγονός ότι έχει ανάψει το φανάρι δεν επιλύει το ζήτημα γιατί τα επί της οδού Αναστάσεως οχήματα συνεχίζουν να κινούνται αφού ο σηματοδότης είναι μετά την οδό Κοκκόλα. Συνεπώς για να περάσει ένα όχημα θα πρέπει να θέλει και να σταματήσει το επί της οδού Αναστάσεως κινούμενο και τούτο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.

Προτείνεται να μετακινηθεί ο φωτεινός σηματοδότης από τη διασταύρωση Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, 10 μέτρα περίπου πιο πίσω δηλαδή στη διασταύρωση Αναστάσεως και Κοκκόλα.

Το ζήτημα είναι σημαντικά, αλλά η αντιμετώπισή του εύκολη. Θέλει όμως βούληση και πιστεύω ότι θα την επιδείξετε. 

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωσή μου εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.