Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Κάθε ένας από μας μπορεί να κάνει τη διαφορά για την προστασία των ζώων

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων είναι η Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ημέρα που υπενθυμίζει σε όλους ότι τα ζώα έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και αξίζουν τον σεβασμό μας.

Η WIND, γιορτάζει την παγκόσμια αυτή ημέρα, στηρίζοντας το έργο της Animal Action και του Αρκτούρου και συμβάλλοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Η ANIMAL ACTION υλοποιεί εδώ και πέντε χρόνια πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων ζώων με την υποστήριξη της WIND, έχοντας από το 2011 πραγματοποιήσει 630 στειρώσεις γάτων και σκύλων σε όλη την Ελλάδα. 

Αντίστοιχα, η WIND από τον περασμένο Αύγουστο στηρίζει το πρόγραμμα περίθαλψης τραυματισμένων αρκούδων, του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, υιοθετώντας  τον μικρό Γιώργο. Ο χαριτωμένος μικρός αρκούδος , που είναι σήμερα 2 ετών , φιλοξενείται στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο και χαίρει της φροντίδας των ειδικών.
 
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η WIND δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη του έργου αναγνωρισμένων φιλοζωικών οργανώσεων και προτρέπει όλους τους συνδρομητές και φίλους της να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Στοιχεία επικοινωνίας ANIMAL ACTION
Δ. Φαληρέως 43 Νέο Φάληρο 18547 Τηλ 2103840010


Στοιχεία επικοινωνίας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Αετός, Φλώρινα 53075 Τηλ. 23860 411 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.