Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Η Nestlé «Νοιάζεται» για τη ΚαλήΔιατροφή όλης της οικογένειας και προσφέρει 47 νέα κουπόνια!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής το ManaMia.gr της ΝestléΕλλάς, ο αγαπημένος διαδικτυακός προορισμός για τη σύγχρονη μαμά, δείχνει έμπρακτα ότι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την καλήκαι ισορροπημένη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλων των μελών της οικογένειας και προσφέρει έναν νέο κύκλο47 κουπονιών σε 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

O νέος αυτός «κύκλος» έχει ήδη ξεκινήσει καιθα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου,με κουπόνια που καλύπτουντις καθημερινές ανάγκες κάθε οικογένειας. Αν λοιπόν αναζητάτε καλύτερη ζωή, μάθετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διατροφή:

Για ένα υγιές ξεκίνημα, τα γάλατα Neslacκαι Junior αποτελούν την καλύτερη επιλογή, αφού είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών και εμπλουτισμένα με στοιχεία, όπως ο σίδηρος. 

Έχετε μια απαιτητική μέρα μπροστά σας; Πάρτε δυνάμεις από το πιο γευστικό πρωινό με δημητριακά ολικής άλεσηςFitness. Και για τους μικρούς σας ήρωες;Cheerios και Lion και… γίνονται ατρόμητοι. 

Το Κορπή και το Contrex...
μπορεί να σας συντροφεύει όλη την ημέρα, αφού η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. 

Και για απόλαυση χωρίς θερμίδες,μια γουλιά από τους αγαπημένους σας Λουμίδη Παπαγάλο και Nescafé δίνει την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσετε!

Φυσικά ισορροπημένη διατροφή χωρίς γλυκό δε γίνεται! Η NestléDessert είναι το μυστικό για κάθε γλυκιά… επιτυχία. Καλέστε τους φίλους σας να απολαύσετε μαζί τις δημιουργίες σας και εντυπωσιάστε!

Η Nestlé, ως η κορυφαία εταιρεία διατροφής, υγείας και ευεξίας,δηλώνει έμπρακτα λοιπόν μέσα από αυτόν τον νέο κύκλο κουπονιών ότι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για τηνισορροπημένη διατροφή όλης της οικογένειας,υπογραμμίζοντας ότι αυτή οφείλει να περιλαμβάνει όλεςτις κατηγορίες τροφίμων σε συνδυασμό με επαρκή φυσικήδραστηριότητα και συχνή ενυδάτωση.

Βρείτε και τα 47 κουπόνια και απολαύστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Nestlé με προνομιακή έκπτωση έως και 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.