Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!


“Χριστούγεννα στο σχολείο Μας”

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 (11:00 - 18:00) διοργανώνουμε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη
γιορτή στο χώρο του σχολείου μας .

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για να στολίσουμε, μαζί με τον Αϊ-Βασίλη, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να λάβετε μέρος, εσείς και τα παιδιά σας σε πολλές δραστηριότητες όπως κάθε χρόνο!

Όλη την ημέρα θα λειτουργεί BAZAAR στο οποίο μπορείτε να συνεισφέρετε προσφέροντας αντικείμενα σε καλή κατάσταση. Αδειάστε τις ντουλάπες σας και φέρτε μας βιβλία, παιχνίδια, στολίδια, διακοσμητικά, κοσμήματα ……. κι ό,τι άλλο φανταστείτε!! (παράδοση στο σχολείο καθημερινά στον κ.Γιάννη στο κυλικείο). Παρακαλούμε θερμά ωστόσο, ό,τι φέρνετε για το bazaar να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Εκτός από τα καθιερωμένα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, βοηθήστε μας να έχουμε ένα πλούσιο μπουφέ τη μέρα αυτή προσφέροντας κάποιο γλυκό ή αλμυρό.

Αναλυτικό πρόγραμμα με τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στη γιορτή, θα σας επικοινωνηθεί μόλις οριστικοποιηθεί, στον πίνακα ανακοινώσεων και μέσω e-mail.

Όσοι γονείς έχετε κάποια πρόταση για παιδικό εργαστήριο για την ημέρα της γιορτής, επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να τις υλοποιήσουμε. Θέλουμε τις ιδέες σας !!!

Τα έσοδα της γιορτής θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου Mας .

    Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας
Ανδρέας Σπαθάρης                  Ιωάννα Ρεμούνδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.