Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

ΔΠΧ: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επικοινωνία»

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επικοινωνία», το οποίο απευθύνεται σε άνεργες/άνεργους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες για να διευκολυνθούν στην εξεύρεση εργασίας και την επιτυχή σταδιοδρομία τους, αφού οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες ενός ενδιαφερόμενου είναι ίσως το σπουδαιότερο στοιχείο για την πρόσληψή του.

Χρησιμοποιώντας και τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, οι δεξιότητες αυτές θα καλλιεργηθούν στο σεμινάριο ως κρίσιμα  εργαλεία για την καλή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Προς το τέλος του προγράμματος θα οργανωθεί συστηματική παρουσίαση των συμμετεχόντων και των προσόντων τους σε τοπικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Κολοκούρη, συμβούλου διεθνών επιχειρήσεων με έδρα στις ΗΠΑ. Στην εκτέλεση του προγράμματος θα συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές, καταξιωμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες. Όλοι οι συντελεστές συμμετέχουν αμισθί.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται...


στο κτίριο Κοινωνικής Μέριμνας, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 19:00-20:30, για έξι (6) εβδομάδες, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν σχετική αίτηση έως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (κα Παυλοπούλου, 1ος όροφος-τηλ.: 213 2002893 – Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00).

Ημερομηνίες διεξαγωγής εντός του 2015: Δευτέρα 30/11, Τετάρτη 2/12, Δευτέρα 7/12, Τετάρτη 9/12, Δευτέρα 14/12, Τετάρτη 16/12.

Οι ημερομηνίες για το νέο έτος θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.