Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η VODAFONE ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Μία μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας, η εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αμαυρώθηκε μόλις έπεσε το σκοτάδι. Η διεθνούς εμβέλειας εταιρεία Vodafone "έχασε το σήμα" λίγο μετά τις 7 το βράδυ και το ξαναβρήκε λίγη ώρα μετά. Όλα είχαν αλλάξει, πια. 

Το εορταστικό κλίμα της ημέρας και ο βέβαιος νικητής για τον οποίο δημοσιεύονταν ακόμα και το βιογραφικό του, χάθηκαν ξαφνικά. Ο νέος Πρωθυπουργός ενδεχομένως και πολύ σύντομα, η απειλή για τον κ.Τσίπρα, εξαφανίστηκε. Η εσωστρέφεια επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία, στην ελληνική Δημοκρατία.

Η λαοθάλασσα του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας που έστειλε εκκωφαντικά το μήνυμα της αλλαγής στην ξέφρενη κατηφόρα της χώρας, οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι που έζησαν την ναζιστική κατοχή των Γερμανών και πρόστρεξαν να βοηθήσουν την Ελλάδα μπήκαν ξανά στην κατάψυξη. Στην αποικία Γερμανών και Γάλλων με τον Αλέξη Τσίπρα εγκάθετο σε μία μη λειτουργική δημοκρατία κορακιών και εξαθλίωσης.

Σε μία αλλοιωμένη δημοκρατία μίας μη αντιπροσωπευτικής εξουσίας από τον απομονωμένο λαό της. Σε μία ανενόχλητη και προστατευόμενη μειοψηφική εξουσία λήσταρχων του δημοσίου χρήματος που παρασιτεί πάνω στις πληγές νεόπτωχων Ελλήνων. 

Η Vodafone κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες ομολογουμένως και όλα έδειχναν ότι οι κάλπες θα έκλειναν ομαλά μέχρι το τέλος. Τι έφταιξε και τι συνέβη εκεί κοντά στις 19:00 είναι βέβαιο ότι θα το ανακοινώσει η εταιρεία. Όλα θα ομαλοποιηθούν τότε και ο κ.Τσίπρας θα παραμείνει ανενόχλητος στο έργο του ενδεχομένως και με λίγη βοήθεια από έναν οικουμενικό Πρωθυπουργό, σύντομα. Ίσως τον ίδιο του τον εαυτό και πάλι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και το 1 δισεκατομμύριο ευρώ που περιμένει θα αποκαλύψει και την αιτία που ενίοτε σβήνουν τα φώτα πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Κανείς δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει β΄γύρος πια, με ρίσκο ξανά για ανεπιθύμητα αποτελέσματα και απαιτήσεις για ξαναβήσιμο των προβολέων... 
 
Πηγή: thedayaftergr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.