Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα για το τέλος της Μεταπολίτευσης. 
Ο τελευταίος των Παραγκών Αλέξης Τσίπρας έχει αντίπαλο με ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο από αύριο. Ο λαός θα έχει μία νέα επιλογή για να σβήσει το απατηλό όνειρο της ολιγαρχίας «της λαμογιάς και της αρπαχτής» που παρασιτεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, του Κράτους και της ζωής μας. 

Η πτώση της «μαϊμού» Αριστεράς είναι νομοτελειακή και οι πρώτες δημοσκοπήσεις θα αποτυπώσουν την απεγνωσμένη προσπάθεια του λαού για να κερδίσει την ελπίδα της ζωής του. Όσο εξαπάτησε την ελληνική κοινωνία άλλο τόσο θα ακουστεί ο τελευταίος βρυχηθμός της ελληνικής διακομματικής Παράγκας που φώλιασε στο ΣΥΡΙΖΑ ως τελευταίο οχυρό για να συνεχίζει να καταστρέφει την Ελλάδα.

Από αύριο κιόλας θα σηκώσει λευκή σημαία ο Αλέξης Τσίπρας. Τα μαδημένα παπαγαλάκια του βαθέως Κράτους θα μιλήσουν για οικουμενική τεχνοκρατών, για κυβέρνηση συνεργασίας για οτιδήποτε μπορεί να εξασφαλίσει την επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Οι φάκες θα στηθούν για να πέσει μέσα ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας του 21ου αιώνα της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει μόνο μία ευκαιρία. Την τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας. Θα πρέπει άμεσα να ετοιμαστεί ώστε στις επερχόμενες εκλογές να σχηματίσει μία ευρωπαϊκή ελληνική Κυβέρνηση που θα συνεργαστεί με τα κόμματα που μέχρι σήμερα αντιτάχθηκαν στη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη λαού και δανειστών.

Θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες της Μεταπολίτευσης που μόνο σκοπό είχαν να διαλύσουν την Ελλάδα, να την υποθηκεύσουν και να διαμοιράσουν τα μάτια της μετατρέποντας τους Έλληνες στον πιο δυστυχισμένο λαό της Ευρώπης. Λαθρομετανάστες και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν υπάρχει χρόνος. Η ζημιά ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια εδώ και έναν χρόνο και κάθε μέρα που περνά η Ελλάδα οδηγείται στη διάλυση με επιλογή και ευθύνη του κ.Τσίπρα.

Πάνω απ’ όλα πρέπει να φωταγωγηθεί η Νέα Ελλάδα, το ελληνικό όνειρο για νέους και γέρους, η νέα ελληνική κοινωνία της ευημερίας και της δικαιοσύνης. 

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ας είναι αυτός ο πρώτος που δεν θα πέσει στην παγίδα της συνδιαλλαγής με το βαθύ ελληνικό Κράτος. Ας είναι αυτός ο πρώτος  που θα ηγηθεί στη Νέα Ελλάδα, στη νέα ευρωπαϊκή κυβέρνηση της αλήθειας και της προκοπής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.