Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Άρωμα Κρήτης στο Half Note!
Οι κορυφαίοι χορευτές της Κρήτης Γιάννης & Γιώργος Μεγαλακάκης στο Half Note!


"Κρήτη μου"

Παρασκευή 8 έως και Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ. & Τρ.: 21.30

Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ) 20 ευρώ (Β’ Ζώνη) 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του δύο κορυφαίους χορευτές της Κρήτης, τα αδέλφια Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη που έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στη διάσωση και διάδοση των χορών της Κρήτης. Για τέσσερις βραδιές, από την Παρασκευή 8 έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, οι δεξιοτέχνες Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης μαζί με μια ομάδα επίλεκτων χορευτών και εξαιρετικών μουσικών θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα αφηγηθούν σε μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Κρήτη Μου».  Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Κρήτη και στα 18 χρόνια δράσης της Ομάδας Έκφρασης Κρητικών Χορών.
Με κινητήριο δύναμη...
την αγάπη και το πάθος που νιώθουν για το νησί τους, ο Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης θα μας ταξιδέψουν στα βάθη της αυθεντικής και ανεξερεύνητης ταυτότητας της Kρήτης. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές στιγμές υψηλής χορευτικής έκφρασης. Εντυπωσιακά άλματα, αυτοσχεδιασμοί, ταχύτατες χορευτικές φιγούρες στο έδαφος τις οποίες διακρίνει το πάθος και η δύναμη του κορμιού.

Το κοινό θα νιώσει έντονα συναισθήματα και το σημαντικότερο θα συνειδητοποιήσει ποια στοιχεία είναι αυτά που κάνουν ένα νέο σημερινό-σύγχρονο άνθρωπο να είναι τόσο δυνατά συνδεδεμένο με την παράδοση και την πανάρχαια κουλτούρα του τόπου του.

Η Ομάδα Έκφρασης Κρητικών Χορών Γιάννη & Γιώργου Μεγαλακάκη κλείνει 18 χρόνια δράσης με πολύ σημαντικές εμφανίσεις και παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.