Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ


ΣΤΙΣ 14 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η Β´ Φάση (νοκ άουτ αγώνας) για το Παιδικό Τμήμα μας, νικώντας την ομάδα του Οδυσσέα Αγ. Βαρβάρας με 64-45.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας βρίσκεται στη Γ´ Φάση (νοκ άουτ αγώνες), που συμμετέχουν οι 14 καλύτερες ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος Β´ ΕΣΚΑ, οι οποίες διεκδικούν 3 θέσεις για την ανώτερη κατηγορία του παιδικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή Χρήστο Σγουρίτσα! Μπράβο σας!

Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλάθλους μας, μικρούς και μεγάλους, φίλες και φίλους για την θερμή και δυναμική παρουσία σας! Η υποστήριξή σας βοήθησε δεόντως όλα τα παιδιά!

Συνεχίζουμε και σας θέλουμε κοντά μας!

Δεν ξεχνούμε βέβαια την αντίπαλη ομάδα ΑΣ Οδυσσέα Αγ.Βαρβάρας για την αγωνιστική διάθεση, το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι που υπέδειξαν αλλά και την ευπρεπή, κόσμια παρουσία του φίλαθλου κόσμου τους. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Αναλυτικότερα για τον αγώνα και τον θεσμό:

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ευ αγωνίζεσθαι και μπασκετικού ιδεώδες, ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21/02 ο πρώτος αγώνας νοκ αουτ, όπου η ομάδα του παιδικού τμήματός μας απέσπασε το ροζ φύλλο αγώνα.

Παρουσία εκατοντάδων φίλων, συναθλητών, γονιών και συμμαθητών οι αθλητές μας μοιράστηκαν αυτό που γνωρίζουν καλά: πολύ όμορφο μπάσκετ, μαθήματα ευγενούς άμιλλας, ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα...

Χαμόγελα που έδωσε η νίκη μας απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Αγ.Βαρβάρας. Νίκη η οποία τοποθέτησε την ομάδα του παιδικού τμήματος της Ολυμπιάδας Παπάγου στις 14 καλύτερες ομάδες της Β´ ΕΣΚΑ (σύνολο 140 ομάδες) και στην Γ´ Φάση αγώνων ανόδου. Θα προκύψουν 7 νικητές από αγώνες νοκ άουτ σε ουδέτερα γήπεδα, οι οποίες θα διεκδικήσουν και πάλι από αγώνες νοκ άουτ τις 3 θέσεις για την άνοδο στην Α´ ΕΣΚΑ το ανώτερο Πρωτάθλημα Παιδικού των 10 καλύτερων ομάδων της Βόρειας-Ανατολικής-Κεντρικής Αττικής (Παναθηναϊκός, Δούκας, Περιστέρι, Κηφισιά, Αμύντας, Ηλυσιακός κλπ)

Αναμένουμε την κλήρωση τις επόμενες ημέρες.

Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στον προπονητή μας και φυσικά στον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά τους.

Σας ευχαριστούμε όλους σας για τις χαρούμενες, συγκλονιστικές και αθλητικές στιγμές που μας χαρίζετε!

Και συνεχίζουμε...

Το ΔΣ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.