Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΔΠΧ: Κοινή Δράση για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων - Συνάντηση Δημάρχων Ζωγράφου, Αγίας Παρασκευής και Παπάγου – Χολαργού

Νέα συνάντηση των Δημάρχων Ζωγράφου Τίνας Καφατσάκη, Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και Αγ. Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου για κοινή δράση των τριών Δήμων στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην ενίσχυση της ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή.

Οι τρεις Δήμαρχοι...


σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/2/2016 στο Δημαρχείο Ζωγράφου, επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για συνεργασία στον συγκεκριμένο τομέα, αναφέρθηκαν στα στοιχεία και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τα Τοπικά Σχέδια Απορριμμάτων που εκπόνησαν, και αποφάσισαν την ενδυνάμωση της Διαδημοτικής αυτής συνεργασίας με στόχο την εναλλακτική και περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των απορριμμάτων τους.

Μάλιστα, ανέθεσαν στους τεχνικούς τους συμβούλους την περαιτέρω εξέταση του θέματος, ώστε σύντομα να έχουν στη διάθεσή τους και τα τεχνικά στοιχεία και προδιαγραφές που απαιτούνται για τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών τους και την παρουσίαση του σχεδίου τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.