Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας» της Περιφέρειας Αττικής

Αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης της Περιφέρειας Αττικής στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που απευθύνεται σε εργαζομένους Δήμων, με θέμα «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας».

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία οι δύο πρώτες παρουσιάσεις στους Δήμους Αχαρνών και Σπάτων - Αρτέμιδας, στις 7 και 9 Μαρτίου αντίστοιχα στους χώρους των Δήμων, ενώ αναμένεται να υλοποιηθούν αντίστοιχες και σε άλλους Δήμους που έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Η δράση,...


η οποία πραγματοποιείται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα Πολιτικής Προστασίας των Δήμων, έχει στόχο να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υπάλληλοι των Δήμων σχετικά με το ρόλο του Εθελοντισμού στην Πολιτική Προστασία, να ενισχυθεί η δεξιότητα επικοινωνίας αλλά και η διάθεσή τους να κινητοποιηθούν για την επίτευξη της καλύτερης συνεργασίας και του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ των υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.