Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΓΑΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ

Το νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι ΣΑΝΕΛ για να βαφτίσουν το ψάρι κρέας. "Ο αγών μου" του Αλέξη Τσίπρα κορυφώνεται με ένα Μνημόνιο μνημείο στην ελληνική ιστορία. Οι κόποι ενός σμιλεμένου 40 χρόνια τώρα Παρακράτους δικαιώνονται. Η Ελλάδα εξαθλιώνεται και διαλύεται. Οι Έλληνες σκύβουν το κεφάλι.

Το πανίσχυρο δίκτυο του Έλληνα Γκιουλέν αποδείχθηκε ανώτερο ακόμα και από το παραπαίον γειτονικό του βαθέoς τουρκικού Κράτους και παραδίδει τον ελληνικό λαό στην αθλιότητα της Οικουμένης. Είχε για όλους μία διαβολή για να τους σύρει στα λασπόνερά του.

Ο πιο ισχυρός πυρήνας μίας κοινωνίας και ενός Κράτους ξεφτιλίζεται καθημερινά με υπέρ-πτήσεις ελικοπτέρων στις σπιθαμές της ελληνικής γης, Αρχιμάγειρες Στρατηγούς της υποταγής και πειναλέους συνταξιούχους απόμαχους, υπερασπιστές των δυσωδών  αξιών ενός έθνους. Φανταστείτε να πέσει και καμία τουφεκιά τι ακράτεια θα πέσει.

Χάθηκαν οι Γερμανοτσολιάδες, χάθηκαν οι Αγανακτισμένοι, χόρεψαν και έφυγαν οι Αγρότες ήρθε και η σειρά των Δημοσιογράφων να υπηρετήσουν το καθεστώς διάλυσης της Ελλάδας. Σκοτάδι στην ενημέρωση για να αντέξει ο Αλέξης Τσίπρας, η ελπίδα ενός παραστρατημένου έθνους που πίστεψε ότι η Παράγκα είναι ατρόμητη και έχει λύση για όλα και για όλους. Οϊμέ, τι πλάνη! 

Ανεργία, εξορία, πείνα και εξευτελισμός είναι τα δώρα των τριών μάγων Αλέξη, Πάνου και Προκόπη. Οι καλύτεροι μαθητές του Πολύκαρπου και της Όλγας. Οι βιρτουόζοι του ψέματος, της κυβίστησης και των άκρατων διορισμών. Οι καλύτεροι θαμώνες ενός πελατειακού Κράτους που εκβιαστικά πίστεψε ότι θα επιβάλει τη ζωή του στην οικουμένη του 21ου αιώνα. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Γερμανών στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών συμφερόντων Γερμανίας και Τουρκίας.

Έγιναν οι Έλληνες του Αλέξη Τσίπρα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμένου, επαίτες για λίγη συμπόνια και συμπάθιο. Χτύπησαν πόρτες, έπεσαν στα τέσσερα για τη φουκαριάρα την ιδεολογία τους, ντύθηκαν παλιάτσοι για να πρωτοτυπήσουν και έρχονται τώρα ηττημένοι να ψηφίσουν τη συνθηκολόγηση του ανώμαλου ελληνικού Κράτους «της αρπαχτής και της λαμογιάς» στον 21ο αιώνα. Εκλιπαρούν για λίγη επιμήκυνση να νιώσουν πιο βαθιά την προδοσία εις βάρος αγέννητων Ελλήνων.

Λαθρέμποροι και Συριζαίοι κλαίνε πασχαλιάτικα στην Ελβετία τις χαμένες πατρίδες. Τη διάλυση της Ελλάδας της δραχμής που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν. Το διχασμό του παραμυθιού του ξανθού γένους που δεν κατάφερε να  φέρει ένα νέο Εμφύλιο. Τις σειρήνες του Αιγαίου που δεν τραγούδησαν καλά αυτή τη φορά. Τόσες κομπίνες για τη φουκαριάρα την Παράγκα τους. Την κοινωνία των μετρίων και των ανικάνων. Την αριστεία της απατεωνιάς.

Όλα τα έκαναν Αλέξης και Πάνος πειθήνια υποταγμένοι στον πνευματικό τους διαβολέα, το δημιουργό τους, αλλά τίποτα δεν κατάφεραν παρά μόνο τη χλεύη των ισχυρών. Στο ίδιο έργο θεατές όπως τότε που η Ελλάδα ήθελε να περάσει το Σαγγάριο αγνοώντας ότι πιο πέρα δεν πάνε ποτέ ούτε οι Γερμανοί, που μάταια ξανά και ξανά ανεβαίνουν στο τρένο Βερολίνο για Βαγδάτη και πάντα χάνονται στα νερά της ιστορίας με αμέτρητα αθώα θύματα. 

Μάζεψε λοιπόν από την Ελλάδα τους γερμανικούς ποιμενικούς σου Αγκέλα. Δεν είναι αυτή η Ευρώπη που ονειρεύτηκαν οι νεκροί του Βερολίνου. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες εντολοδόχοι των σκοτεινών τοποτηρητών σου σ'όλη την Ευρώπη.

Αγάντα εσύ σύντροφε Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα δεν μας ξευτέλισες τελείως για να γραφτείς στην ελληνική ιστορία και στα δημοσιογραφικά πρωτοσέλιδα ως ο μεγαλύτερος πολιτικός αγύρτης της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.