Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 2015-2016: ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ για την αθλητική περίοδο 2015-2016. Σε όποια διοργάνωση (ΕΣΚΑ και άλλα Τουρνουά) συμμετείχαν, έλαβαν μέρος σε Finals Four, κατέκτησαν μετάλλια, σημείωσαν σημαντικές αλλά και ιστορικές διακρίσεις. Σαν σύλλογος, κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Οι φετινές επιτυχίες, συνέχεια των διακρίσεων των τελευταίων ετών, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η Ακαδημία Μπάσκετ Ολυμπιάδα Παπάγου βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες της Αττικής.

Αναλυτικότερα:...


Ανδρικό: Play-Οffs Ανόδου για την Α΄ΕΣΚΑ

Παιδικό: Άνοδος στην Α' Κατηγορία ΕΣΚΑ

Mini 2003: Προημιτελικά ΕΣΚΑ και στο Τουρνουά Basketball Υποδομών, στις 8 καλύτερες ομάδες.
Pro-mini 2004: Τρίτη (3η) θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ.

Junior 2006: Πρώτη (1η) θέση και Χρυσό Μετάλλιο στο Τουρνουά Αμύντα "Αλέκος Καστρινός", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Pro-junior 2007: Πρώτη (1η) θέση στο Τουρνουά Αμύντα "Αλέκος Καστρινός", στην παρθενική τους αγωνιστική συμμετοχή.

Έπαινος αξίζει το αγωνιστικό τμήμα του Παιδικού (γεν.2000-01) που ανέβηκε στην Ανώτατη Κατηγορία του Πρωταθλήματος Παίδων ΕΣΚΑ, μια σπουδαία διάκριση για την ιστορία του συλλόγου. Ο μεγάλος έπαινος όμως αξίζει σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους αθλητές μας, όλων των τμημάτων. Οι διακρίσεις είναι αποτέλεσμα και δικαίωση της μεγάλης τους προσπάθειας ολόκληρη τη χρονιά αφού επέδειξαν αθλητικό πνεύμα, αγωνιστική διάθεση και θέληση. Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου Χρήστο Σγουρίτσα, Ανδρέα Μπεζεριάνο, Κοσμά Μελισσάρη, Πάνο Κομπόγιωργα, Μιχάλη Μάζαρη, Αλέξανδρο Μελισσάρη-Παπανικολάου και Ελευθερία Ακρίβου για την εξαιρετική δουλειά τους.

Οφείλουμε τις ευχαριστίες σε όλους τους διοργανωτές των Πρωταθλημάτων και των Τουρνουά, τα επιτελεία που συνόδευσαν την κάθε ομάδα μας (εφόρους, ιατρούς) και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και φίλους του συλλόγου για την άψογη συμπεριφορά τους, την στήριξη και την παρουσία τους στους αγώνες.

Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.