Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Το μεγάλο ζητούμενο πια για τη γεωμετρικά εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία είναι ο χρόνος συνειδητοποίησης της κατάστασής της και αποτίναξης του θανάσιμου εναγκαλισμού της με τους δήμιους της. Τα γεγονότα  της κατάντιας μας είναι πλέον αλλεπάλληλα από τις νέες συντάξεις απόμαχων κομμουνιστικών καθεστώτων, το εθνικό ξεπούλημα, τη θανατική αδράνεια, τη θεσμική απογύμνωση και το βιασμό των νεανικών ψυχών.
Το παρακράτος που διείσδυσε σε κάθε έκφανση της ελληνικής κοινωνίας και τη μετέτρεψε σε εθνικό ζόμπι χρησιμοποιεί κάθε μέσο και κάθε εθελοντή για να ελέγχει πλήρως τη λειτουργία του ελληνικού Κράτους σε κάθε ρόλο του. Η διασπορά ψευδαισθήσεων που παράγουν πολιτική με τα χθεσινά τραγελαφικά  γεγονότα της ελληνικής διπλωματίας και δημοσιογραφίας καταδεικνύουν το βαθμό σήψης ανεξάρτητων επονομαζόμενων θεσμών. 
Η εμμονική και επικίνδυνη συζήτηση για τη μετακύλιση του χρέους των Ελλήνων στις αγέννητες γενιές και η αποδοχή της αιώνιας σκλαβιάς στους κουτόφραγκους αποτελεί τον τελευταίο σπασμό μίας ξεψυχισμένης Ελλάδας. Το ξεδιάντροπο σπάσιμο του κουμπαρά των επόμενων γενιών με τη σιωπηρή αποδοχή της κοινωνίας για την αποπληρωμή των συντάξεων της επαίσχυντης γενιάς των '70'ς συμβολίζει την ηθική εθνική εξομοίωση με το λάγνο και εξουσιομανές σκοτάδι του ευρωπαϊκού μεσαίωνα.
Η αδυναμία πολιτικής έκφρασης της ελπίδας μέσα...
 
 από συνενώσεις και αντιστάσεις αντιπροσωπεύει τον πλειοψηφικό εθισμό της κοινωνίας μας με τους δήμιους της οι οποίοι μέσα από την καθημερινή διαφώτιση βαυκαλίζουν ένα λαό στην αποδοχή του θανάτου του. Ουδείς κλαίει πια για την εκποίηση των εθνικών πόρων, ουδείς για το θρησκευτικό εκμαυλισμό όλων των δοξασιών, ουδείς για το εθνικό μπόλιασμα με το μίσος, την ηδονή και την εκμετάλλευση γηγενών και αλλοδαπών.
Το Όσκαρ της εθνικής καταράκωσης χωρίς αντίπαλο απονέμεται στη χώρα μας που σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο κρατικό μόρφωμα στο παγκόσμιο στερέωμα οδεύει μοναχικό στην άβυσσο της ανθρωπότητας όταν όλοι οι άλλοι αναζητούν τη γνώση και την ευημερία. Πολύ σύντομα ακόμη και τα γειτονικά μας βαλκανικά κράτη θα μας κοιτούν από ψηλά μέχρι να πάρουν το πράσινο φως για την ικανοποίηση των εθνικών ορέξεών τους. Τόσοι λαοί γλεντούν με εμάς γιατί όχι και αυτοί για έναν γύρο.
Πιο αστείο απ' όλα είναι οι εθνικές κορώνες που εξαπολύουν οι συνεργάτες του παρακράτους πια είτε προσπαθούν να πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς είτε ότι και αυτοί με τη σειρά τους κατέχουν τη μαγική λύση της εθνικής ανάτασης. Όλοι προδότες συνειδητά αποκρύπτουν την αλήθεια για το ίδιο όφελος τους. Για λίγες στιγμές εθνικής αυτοϊκανοποίησης στο εθνικό μας πτώμα.
Συγχαρητήρια στα ανθρωπάκια που μπέρδεψαν τον Πλάτωνα με τον Αριστοφάνη, τον Μίκη με τον Λάκη, επαναλαμβάνοντας την παγκόσμια ιστορία ως φάρσα της ανθρωπότητας λίγο πριν από τον εθνικό αφανισμό μας. Λίγο πριν οι Ρωμαίοι ισοπεδώσουν κάθε τι ελληνικό μετατρέποντας την Ελλάδα σε παραθαλάσσια αποικία χωρίς ιθαγενείς κατοίκους. Μόνο κάποιους κωπηλάτες στην παγκόσμια γαλέρα τους που μεταφέρουν το αθάνατο ελληνικό πνεύμα στην υφήλιο.
Ίσως κάποια μέρα βρεθεί ο ηγέτης που θα φέρει τη χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια και κυρίως τη ζωή στα νιάτα μας. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά η άνοιξη φέρνει την Ελλάδα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.