Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τίτλοι τέλους στην ελληνική μεταπολιτευτική υποκουλτούρα της λαθρόβιας ζωής φέρνει η εγκαθίδρυση στην άσκηση της εξουσίας των ΗΠΑ ενός πολέμιου των Λεσχών και των λουκούλειων δείπνων εις βάρος των κρατών και των λαών. Η νέα παγκόσμια κατάσταση που τόσο γλαφυρά καταδικάζουν οι κ.κ. Σόρος, Κίσινγκερ και λοιποί τις τελευταίες ημέρες και παπαγαλίζουν τα ντόπια καταχρεωμένα και ανώνυμα μέσα εξουσίας θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο. Για εμάς εδώ, τη γερμανική αποικία της Ευρώπης, όπου τα πάντα ελέγχονται από τα πολυτελή θέρετρα και ξενοδοχεία της αντιευρωπαϊκής ελίτ, το ζητούμενο είναι αν θα υπάρξει επιτέλους ένας Έλληνας Πρωθυπουργός που θα ασκήσει τα καθήκοντά του για το συμφέρον του λαού του στο πλαίσιο των Ενωμένων Πολιτειών της Ευρώπης και όχι για τα συμφέροντα μιας δήθεν θεόσταλτης κάστας, του γνωστού μας "γκιουλενικού" διδύμου, που αποφασίζει την άνοδο και την κάθοδο των ντόπιων Υπάτων επί δεκαετίες.

Ο χρόνος της κοινωνικής και πολιτικής ωρίμανσης του ελληνικού λαού που αλλοτριώθηκε για μία γενιά, τη σιχαμένη γενιά του Πολυτεχνείου, καταβροχθίζοντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τα Κρατικά Ταμεία, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, υποθηκεύοντας τη γη, τον αέρα και τη θάλασσάμας, θα ορίσει τη μοίρα μας. Αν ο Θείος από την Αμερική γίνει τελικά η Θεία από τη Γερμανία όπου όλοι οι ιθαγενείς θα αναμένουμε την ελεημοσύνη της για την επιβίωσή μας είναι ζήτημα χρόνου να φανεί. Πέρα από το εθνικό μας ξεπούλημα η γερμανική κατάκτηση με τον παραδοσιακό "αξιακό" της κώδικα και τρόπο λιγουρεύεται και την ατομική μας αξιοπρέπεια. Τελευταίο αγαθό προςπαράδοση στα χέρια και τις τσέπες των συγγενών και φίλων της γερμανοκρατούμενης και τυπικά μετά το BrexitΕυρώπης με στόχο μια θνησιγενή Ευρωπαϊκή Ένωση που φυσικά εξυπηρετεί τα σχέδια των ηττημένων του '45.

Η Κερκόπορτα που άνοιξαν όλοι οι εξέχοντες Πρωθυπουργοί της Ελλάδας ως πορτιέρηδες πολυτελούς ξενοδοχείου, από τον εκλεκτό κ.Σημίτη με τους δικούς τους γερμανικούς διαύλους μέχρι τον κ.Τσίπρα και τον επερχόμενο Καγκελάριο κ.Γκάμπριελ, έμπασε στη χώρα Θείους και Θείες για να γλεντήσουν στο ξέφρενο πάρτι. Τελευταία αναγγελία για το μεγάλο γλέντι με την εκδίωξη του τόσο επαχθούς Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που έκλεινε προκλητικά τα μάτια τόσα χρόνια στους καλά λαδωμένους λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτικών και η επίκληση του κ.Σόιμπλε για να δώσει το σύνθημα για το ξεφάντωμα με σερβιτόρους τον ελληνικό λαό.

Κρυμμένοι στα καμαρίνια της ιστορίας οι μπαλαρίνες του ελληνικού βαθέως Κράτους, οι Έλληνες πολιτικοί, που ως πιστοί εντολοδόχοί του έχουν μάθει τα λόγια απ' έξω και περιμένουν να εξέλθουν για να δώσουν την εθνική τους παράσταση μετά τη βαλκανοποίηση της Ελλάδας. Κατασκευαστές της νέας Τρούμπας της δραχμής που θα υποδέχεται τους Γερμανούς εποίκους για μπίζνες, τουρίστες για μασάζ και θείες για χαρτζιλίκια σε ευρώ. Ασφαλώς πάντα με κατάρες για το κακό που μας βρήκε, για τους άπιστους που μπήκαν στην πόλη μας, για την Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει αλλά που και που εκδίδεται προς τέρψη των λαών, των κουτοΦράγκων ασφαλώς.

Η παράσταση να τελειώνει, η Θεία από τη Γερμανία να πάει από εκεί που ήρθε και να μας αδειάσει τη γωνιά και η Ελλάδα να σηκωθεί επιτέλους από τη γη που σέρνεται ως φίδι επί αιώνες. Το γλέντι τελειώνει μαζί με την κοκκαϊνη που πλήρωνε τα τέλη διέλευσης της καθόδου της Ελλάδας στα υπόγεια της Τρούμπας της. 30 εκατομμύρια τουρίστες είναι πολλοί για να έρχονται τσάμπα, να πλουτίζουν κάποιοι Γερμανοί και να μην πληρώνουν τίποτα εδώ. Έστω για μία υποτυπώδη αξιοπρεπή ζωή. Όχι άλλουςτεμενάδες στους άλλους Οθωμανούς επιβήτορες. 400 χρόνια ήταν πολλά και τα άλλα 200 αρκετά. Δεν νομίζετε;


Ας ηχήσουν οιτρομπέτες... 


It's my life or let it be?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.