Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015

Τα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με δράσεις και εκθέσεις ζωγραφικής, μεταφέροντας το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής για το σκοπό αυτής της μεγάλης καμπάνιας που γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και για τα οφέλη από την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου,  από τους Ποδηλάτες Παπάγου – Χολαργού,  βγήκαν στους δρόμους έξω από τα σχολεία τους, όπου είχε διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία αυτοκινήτων και έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2015, κορυφώνονται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με το 2ο Ποδηλατικό Γύρο (εκκίνηση ‘Ομπρέλα Παπάγου’, 10:30 - Κορυτσάς & Στρ. Αλεξ. Παπάγου και τερματισμός στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, Περικλέους 55), καθώς και με πολλά παιχνίδια, μουσική και δώρα έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο, με τη συνεργασία των Ποδηλατών και των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας (11:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.