Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ομαλά ο Β΄ γύρος των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στον Παπάγο

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Παπάγο. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στα δύο εκλογικά κέντρα του προαστίου είχαν ψηφίσει σχεδόν οι μισοί από τους καταγεγραμμένους στους καταλόγους ψηφοφόρους. Με βάση τους μηχανογραφημένους καταλόγους με τα στοιχεία που συλλέχθησαν από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία στις 20 Δεκεμβρίου 2015 στα δύο κέντρα του Παπάγου το σύνολο των ψηφοφόρων ανήλθε στα 1.200 άτομα. Η εκτίμηση είναι ότι θα προσέλθει σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων, με βάση τη μέχρι τώρα ροή προσέλευσης των πολιτών. 

Η κίνηση πάντως είναι πιο ομαλή από την προηγούμενη φορά, δεν παρατηρούνται ουρές και συνωστισμός, και σε αυτό συμβάλει η απλοποιημένη πλέον διαδικασία μιας και τώρα δεν απαιτείται εγγραφή μέλους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  που έγινε και ολοκληρώθηκε κατά την πρώτη ψηφοφορία. 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από αρκετούς ψηφοφόρους στον Παπάγο, η συμμετοχή τους στην εκλογική  διαδικασία για την ηγεσία της ΝΔ τόσο σήμερα όσο και την προηγούμενη φορά, αποτελεί ένδειξη ενεργούς πολιτικής στάσης και προσπάθειας επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα. Θεωρούν πως μια πιο αποφασιστική, φιλελεύθερη και σοβαρή αντιπολίτευση μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στις καταστροφικές πολιτικές που έχει ακολουθήσει μέχρι στιγμής η τωρινή κυβέρνηση.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.