Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Μ. Μερκούρη του Δημαρχείου, την οποία ευλόγησαν οι Σεβαστοί Πατέρες Πέτρος, Γεώργιος και Κωνσταντίνος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και που αποτελούν όπως χαρακτηριστικά είπε, τον βασικό κρίκο στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου.

Επίσης ευχαρίστησε...
όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας και όλους τους εθελοντές για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν.

Ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία και τόνισε πως, σε αυτή την πραγματικά κρίσιμη για τη χώρα μας αλλά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο, πολύ σημαντικό είναι να παλέψουμε συλλογικά για μια κοινωνία που θα παράγει, μια κοινωνία που συνεχώς θα ενισχύει τις δομές της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Επικεφαλής της παράταξης ‘Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά’ Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας, Περικλής Ζήκας, Γιώργος Ρεμούνδος και Χριστίνα Πολυκαλά, καθώς και άλλα μέλη αυτών, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας και άλλων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.