Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ 2015-16

Η ομάδα του Παιδικού τιμήθηκε στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΚΑ, στην οποία βραβεύτηκαν ομάδες και αθλητές της ΕΣΚΑ, που διακρίθηκαν την σεζόν 2015-2016. 


Η ομάδα του Παιδικού βραβεύτηκε για την άνοδό της, από την Β΄κατηγορία Παίδων στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.



Για την άνοδο το Παιδικό έδωσε 21 αγώνες με ισάριθμες νίκες (18 νίκες του πρωταθλήματος Β΄ΕΣΚΑ και 3 νίκες των αγώνων play offs ανόδου).



Η επίτευξη της ανόδου αποτελεί την σπουδαιότερη διάκριση στην ιστορία του συλλόγου. Είναι η σπουδαιότερη γιατί δεν αποτέλεσε πυροτέχνημα αλλά φυσιολογική συνέχεια των διακρίσεων των τμημάτων υποδομών μας τα τελευταία 5 χρόνια, αφού επιτεύχθηκε από παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου. Η μεγάλη αυτή διάκριση επισφράγισε το αποτέλεσμα της μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στα τμήματα των ακαδημιών μας.



Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται σε όλους τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας αλλά κατεξοχήν στους απόλυτους πρωταγωνιστές, τους αθλητές μας!



Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους αθλητές του παιδικού τμήματος:



(Γεν.2000): Αρταβάνη Γιώργο, Γκάτση Κώστα, Μαγγιώρο Μιχάλη, Μπιλάλη Χρήστο, Μπιλάλη Γιώργο, Πετράτο Νίκο, Πολυζώη Βασίλη, Ρουκουνάκη Λάμπρο, Τζαννετάκο Πάνο



(Γεν.2001): Κώτση Γιάννη, Μπιλάλη Πάνο, Παπακωνσταντινόπουλο Δημήτρη, Τσαγκλή Αδάμ και Ιακώβου Κώστα.



Τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σγουρίτσα, στον προπονητή επί σειρά ετών αυτών των παιδιών Κοσμά Μελισσάρη, στον προπονητή Ανδρέα Μπεζεριάνο για την πολύτιμη βοήθειά του στην περίοδο των play offs και στον υπεύθυνο της ομάδας Κώστα Κώτση.



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.