Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

Δυσάρεστες εικόνες μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού και με ευθύνες της Ελληνικής Κυβέρνησης βλέπουμε κατα την προκλητική «εισβολή»- επίσκεψη στη Θράκη μας, του Τούρκου Αντιπροέδρου, ο οποίος συνεχώς, ψευδόμενος και προκλητικός, αναφέρεται σε τουρκική μουσουλμανική μειονότητα και τουρκική νεολαία ενώ παράλληλα η Τουρκία με άκρως επικίνδυνη επιθετικότητα παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο της Ελλάδος ,στο Αιγαίο μας, σε Ίμια και Κάλυμνο.
     
         Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση στην Ελλάδα διώκει τους Έλληνες και Χριστιανούς και προωθεί μετα μανίας τον εξισλαμισμό της Ιερής Ελλάδος μας ενώ προ ολίγων ημερών ψήφισε τον νόμο για την τουρκική ένωση. Αυτά οδηγούν σε επικίνδυνη περίοδο την Ελλάδα μας, με στόχο την Ελεύθερη Θράκη, διότι η Ανατολική Θράκη είναι παράνομα κατεχόμενο τμήμα της Θράκης από την Τουρκία, όμως με σχέδιο η Τουρκία κινείται με επιθετικότητα διεκδικητικότητα και προωθητική κατασκοπεία στους μουσουλμάνους της Δυτικής Ελεύθερης Θράκης των Ελλήνων.  Παράλληλα η κυβέρνηση Σύριζα διευκολύνει χωρίς καμμία αντίδραση την επέλαση του Τούρκου Αντιπροέδρου και των ψευδομουφτήδων και χαρίζει την Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στα δόντια των τούρκων.

    Καλούμε τους Έλληνες Θρακιώτες,...


 να συντονιστούν ενωμένοι και να υπερασπισθούν την Ελευθερία και τα δικαιώματά τους. Η παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης εκ μέρους της Τουρκίας είναι αισχρή, αφού την ίδια ώρα που αναφέρει για τουρκική μειονότητα, έχει διαπράξει εθνοκτονία και γενοκτονία στους Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, του Πόντου, της Ιωνίας και Καπαδοκίας.

     Καλούμε όλους τους Έλληνες, να ενεργοποιηθούμε για την ενίσχυση του Ελληνισμού της Θράκης μας και τον άμεσο εκτοπισμό της ύποπτης ανθελληνικής δράσης των τούρκων και να στείλουμε στον αγύριστο την ένοχη αδιαφορία της Κυβέρνησης Σύριζα. Σημαντική παρουσία φέρουν οι Μητροπολίτες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας στην Θράκη.

   Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στην μνήμη της θυσίας του Θρακός Πατριάρχη Κυρίλλου του Στ!

   Ως Πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ λόγω και μέρους καταγωγής μου εκ της Θράκης, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία για το ζήτημα αυτό γιατί είναι κρίμα να βρεθούμε ξανά ως Έλληνες προ δυσάρεστων εξελίξεων.

    Αντιθέτως εμείς οι Έλληνες πρέπει να διεκδικήσουμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων Θρακών από την Τουρκία, κάθε είδους αποζημιώσεις αλλά και την υπεράσπιση της Ελληνικής μειονότητας του κατεχόμενου τμήματος της Θράκης και της Κωνσταντινουπόλεως.

Η Τουρκία παραβιάζει συνεχώς το Διεθνές Δίκαιο και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει με Ελληνική και Διεθνή πίεση.

Η Θράκη είναι Ελλάδα!
ΕΛΛΗΝΕΣ


Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Μιχάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.