Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

«Το Πλήρωμα του Χρόνου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου


Tην Κυριακή 20 Μάιου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, που διαχειρίζεται ο ΔΟΠΑΠ, η παρουσίαση του βιβλίου «Το Πλήρωμα του Χρόνου» της συγγραφέως  κας Κωστούλας  Παράσχου-Κουρή. Το βιβλίο παρουσίασαν  η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής κα Γιόλα Παπαδοπούλου, ο επίτιμος δικηγόρος,  ποιητής και δοκιμιογράφος κος Δημήτριος Καραμβάλης  και η επίτιμη δικηγόρος και ποιήτρια κα Μαριάννα Βλάχου-Καραμβάλη. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε υπό την μελωδία πιάνου και τραγουδιού από την κυρία Ροζ-Μαρί Κυπραίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν...


 ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο επίτιμος  Δήμαρχος κος Βασίλειος Ξύδης, ο Πρόεδρος του  ΔΟΠΑΠ κος Δημήτριος Οικονόμου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Κωνσταντίνος-Πολυχρόνης Τίγκας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ειρήνη Βεντουζά, και η Δημοτική Σύμβουλος κα Καίτη Φασουλή.

Ο Πρόεδρος  του Οργανισμού δήλωσε την ικανοποίησή του για την εκδήλωση και διετύπωσε την επιθυμία του ώστε το ΠΟΚΕΠΑ να αποτελέσει μια κοιτίδα πολιτισμού για το Δήμο μας με την πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων αναλόγου επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.