Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Pierce Summer Camp: ποιοτική καλοκαιρινή ψυχαγωγία για παιδιά από το Αμερικανικό Κολλέγιο ΕλλάδοςΤο καλοκαιρινό πρόγραμμα που εμπιστεύονται γονείς και παιδιά συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια ποιοτικής δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων

18 Ιουνίου-20 Ιουλίου 2018
Από Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ 9:00-17:00

Ο φετινός προορισμός των παιδιών και γι’ αυτό το καλοκαίρι λέγεται Pierce Summer Camp! Είναι το θερινό πρόγραμμα που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος του Κολλεγίου Ντερή για ηλικίες 6-14 ετών, που φέτος συμπληρώνει 31 χρόνια και αποτελεί θεσμό στα καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Από την έναρξή του το 1987 έως σήμερα, το Pierce Summer Camp έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και την προτίμηση των παιδιών. Έχει χαρίσει ξένοιαστα και ασφαλή καλοκαίρια στους μικρούς του φίλους, χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το πρόγραμμα, καθώς και στους άριστους προπονητές, καθηγητές και συνεργάτες του.

Το πρόγραμμα διεξάγεται...


 στην ελληνική γλώσσα με παράλληλη χρήση της αγγλικής, ενώ τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ή εμπειρίας των παιδιών. To φετινό Summer Camp θα διαρκέσει από 18 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα:

Πρωινές δραστηριότητες: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, τένις, ταεκβοντό, kids Pilates, χιπ χοπ και στίβος, με στόχο την καλλιέργεια των αθλητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Ελεύθερη ώρα, με επιπλέον δραστηριότητες και γεύματα πλούσια σε διατροφικές αξίες, ειδικά σχεδιασμένα από διατροφολόγο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών.

Απογευματινές δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, όπως αγγλική γλώσσα, χρήση υπολογιστών, καλλιτεχνικές ασχολίες, αφήγηση ιστοριών, θέατρο, ζωγραφική, δημιουργική γραφή, ταχυδακτυλουργική τέχνη, μαγειρική, κόμικς και τραγούδι.

Τα παιδιά θα απολαύσουν καθεμία από τις άρτια εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις –την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, τις αίθουσες χορού και τον στίβο. Ταυτόχρονα, τα εργαστήρια καλλιτεχνικών και πληροφορικής, η αίθουσα οικιακής οικονομίας και το θέατρο, θα ικανοποιήσουν κάθε δημιουργική τους ανησυχία.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ


Σχετικά με το Pierce

Το Pierce είναι το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το οποίο ξεκίνησε την εκπαιδευτική του πορεία το 1875 στη Σμύρνη ως σχολείο θηλέων. Από τότε έως και σήμερα, το Pierce προσφέρει με συνέπεια και ευθύνη ολοκληρωμένη εκπαίδευση με αποστολή να προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές του ώστε να εξελιχθούν ως ευαισθητοποιημένοι και δημιουργικοί πολίτες του κόσμου.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ του Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.